Refericirea - Evenimentul cu soluții concrete pentru starea de bine

#Refericirea – Ce să faci să-ți fie bine. Vino alături de noi la evenimentul SmartLiving.ro cu soluții concrete pentru starea de bine

Sâmbătă, 25 martie 2023, la ARCUB, București, între orele 12.00 și 17.30, SmartLiving.ro îți aduce alături psihologi și psihoterapeuți, un expert în nutriție, specialiști în tratarea problemelor de somn, profesioniști din domeniul relaxării și oameni care povestesc ce-a funcționat pentru ei în momentele dificile.

Despre eveniment

Pe mulți dintre noi, începutul de an nu ne-a găsit în zona de confort emoțional la care speram după încheierea pandemiei. Ne simțim obosiți, ne e tot mai greu să gestionăm problemele de viață normale, de zi cu zi. Dormim fără să ne odihnim sau dormim prea puțin. Suntem nemulțumiți de câtă mișcare facem. Mâncăm și bem ca să ne binedispunem. Ne e greu să găsim câteva momente de relaxare, pentru că și atunci când nu avem nimic de făcut, gândurile și grijile par să se deruleze încontinuu.

Specialiști ai stilului de viață sănătos vin la ARCUB Gabroveni, pe Strada Lipscani 84-90, pe sâmbătă, 25 martie, și ne vor ajuta să ne concentrăm pe acele mici schimbări pe care le putem face ca să ne reechilibrăm.

În pauzele dintre prezentări, puteți discuta cu psihologii SmartLiving.ro, veți degusta bunătățile asigurate de partenerii noștri și veți putea testa dispozitivele de relaxare din zona de răsfăț.

Evenimentul se va încheia cu o tombolă cu premii constând în vouchere de relaxare, cărți de la editura Humanitas și cărți-surpriză, precum și o sesiune de abordare a traumei prin metoda Compassionate Inquiry, dezvoltată de Gabor Mate.

Pagina de Facebook a evenimentului o puteți accesa aici.

Teme de discuție

Cum știm că nu suntem bine? Discutăm despre burnout, depresie, anxietate, atacuri de panică.

Strategii ca să preluăm controlul în momentele grele.

Care sunt semnele pe care o posibilă traumă le-a lăsat asupra noastră? Cum ne-ar putea ajuta metoda Compassionate Inquiry dezvoltată de Gabor Mate?

Testimonialul unei invitate speciale: o tânără scriitoare care povestește ce strategii au ajutat-o să depășească un moment extrem de dificil.

Ce ar trebui să includem în dieta de zi cu zi ca să ne simțim bine? Ce alimente stimulează producția de hormoni ai fericirii?

Ce e de făcut atunci când nu reușim să ne odihnim, fie că dormim prea mult sau prea puțin, ne trezim noaptea și nu mai putem adormi sau ne confruntăm cu alte probleme de somn?

Cine sunt speakerii

Yolanda Crețescu este psiholog clinician și psihoterapeut adlerian cu peste 15 ani experiență în consilierea psihoterapeutică pentru adult, copil, cuplu, familie și corporate. Yolanda Crețescu este manager de proiect DepreHUB – Asociația Happy Minds și este, în același timp, dovada vie a faptului că, atunci când lovesc, burnoutul și depresia nu-și aleg ținta.

Iulia Bârcă este psiholog clinician și psihoterapeut cu formare cognitiv comportamentală, specializat în metoda de lucru numită „Compassionate Inquiry” dezvoltată de Gabor Mate. Nu-i place să dea sfaturi, dar își împărtășește opinia deopotrivă cu tehnicile și metodele învățate în meseria de psiholog. Susține psihoeducația și rolul major pe care îl joacă în viața fiecăruia dintre noi.

Conf. dr. Corina Zugravu este medic primar în igiena alimentației și nutriție, membru al Comitetului Consultativ în Nutriție Herbalife și doctor în ştiinţe medicale cu o experienţă de peste 25 ani în domeniul cercetării şi pedagogiei universitare, autoare a numeroase cursuri universitare, cărţi de specialitate şi lucrări ştiinţifice, articole publicate în reviste naționale și internaţionale.

Dr. Mihaela Oros este medic primar pediatru și specialist pneumolog, cu supraspecializare în somnologie și polisomnografie, doctor în științe medicale. Este membră a World Sleep Society și American Academy of Sleep Medicine.

Programul evenimentului

12.00-12.30 Sosire invitați

12.30-14.30 Panel 1: Echilibrul emoțional se construiește

Q&A 15 minute

Pauză 15 minute

15.00-15.45 Panel 2: Alimentație pentru minte și suflet

Q&A 15 minute

Pauză 15 minute

16.15-17.00 Panel 3: Strategii de reglare a somnului

Q&A 15 minute

17.15-17.30 Încheiere, tombolă, socializare, poze

Acces la eveniment

Accesul la eveniment se face pe bază de bilet: 39 de lei, preț în care sunt incluse și surprize de la partenerii noștri. Biletele pot fi cumpărate de aici.

Parteneri

ALCALIA Apă minerală natural alcalină


HERBALIFE NUTRITION


BOIRON


Thermomix


Kafune


Casa Jad


Natural Paris


Artemisia Paris – Cabinet aromaterapie și fitoterapie MĂDĂLINA ULMEANU


PAYOT Paris


SLooP

Ai și tu o poveste? Ne-o poți trimite aici

Îți recomandăm să te uiți și la acest video despre sănătatea mintală

Căutare