Misiunea SmartLiving - cine suntem și ce vrem

Misiunea SmartLiving

Smartliving.ro este site-ul despre well-being care te învață cum să trăiești fericit, nu doar cum să trăiești sănătos.

Te învață cum să ai un stil de viață fără probleme, nu numai un corp fără probleme.

De la subiecte care țin de alimentație și automedicație, la cele care vizează stresul, bolile autoimune, suplimentele alimentare, vizitele la psiholog sau seturile de analize obligatorii și tensiunea emoțională de la serviciu, tot ce ne influențează calitatea vieții va fi documentat, pus în context local și prezentat în mod limpede, relevant, responsabil, explicit și echilibrat.

Într-o lume în care stresul a devenit numitorul comun, iar depresia a ajuns să fie numită boala secolului, este crucial să acordăm atenția cuvenită și unui palier important al vieții noastre: sănătatea emoțională.

În paralel cu articolele despre sănătatea fizică, dar fără a se transforma într-un site dedicat psihologiei, SmartLiving își propune să vorbească deschis, onest și documentat și despre felul în care gândurile negative, emoțiile și fricile noastre ajung să ne controleze mintea și despre impactul pe care acestea le au asupra stilului nostru de viață și asupra corpului.

Smartliving.ro este un site-prieten, empatic, cald și grijuliu, care te ascultă, te ajută și te ghidează prin intermediul informațiilor de încredere și relevante ca să iei cele mai înțelepte decizii atunci când vine vorba despre sănătatea ta fizică și emoțională.

Suntem aici când ai o problemă afectivă și simți că nu găsești nicio soluție, când treci printr-o perioadă stresantă la job și nu știi cum să-i faci față ori când nu te mai regăsești în relația pe care o ai și te simți deznădăjduită.

Conținutul editorial pe care îl creăm în baza unei documentări riguroase te ajută să înțelegi ce simți, care e cauza, dar, mai ales, care sunt soluțiile la care poți apela.

Și noi, ca și tine, știm cât de important este să fii sănătoasă și să te simți bine în corpul tău, dar și să fii împăcată cu lumea ta interioară, cu gândurile și cu emoțiile tale.

Poți să te bazezi pe noi: te vom însoți în călătoria ta către o viață mai fericită, făcând pași mici împreună zi de zi.

Căutare