Echipa SmartLiving - SmartLiving

Echipa SmartLiving

Smartliving.ro este făcut de cea mai profesionistă echipă de publishing din România.

Cu zeci de ani de experiență în massmedia – de la cea clasică (unii dintre noi nu numai că știu ce e un linotip, dar l-au și folosit!) la cea digitală (unii dintre noi nu s-au văzut nicidată publicați în ziare de hârtie, ci doar în cele online!) – lucrăm împreună pentru cel mai important om din viața noastră profesională: cititorul. Suntem jurnaliști smart, muncitori, responsabili și creativi.

Cei din echipa de management și-au consolidat cariera la vârful celor mai relevanți publisheri din România, de la Ringier la Adevărul Holding.

Membrii echipei redacționale au parcurs întreg traseul de performanță jurnalistică – de la redactor, la reporter de teren, jurnalist acreditat la Ministerul Sănătății, editor, șef de secție, redactor-șef – și, după ani de presă, s-au convins că textul scris care nu spune o poveste cititori nu primește.

Așa că suntem o echipă care spune povești în care orice om poate fi personajul principal. Povești care ne inspiră, care ne emoționează, care ne informează, care ne ghidează, care ne dau speranță, răspunsuri și curaj. Povești care ne ajută să avem o viață mai bună.

Bonus: am adunat în jurul nostru o rețea de medici specialiști, psihologi, psihoterapeuți, nutriționiști, kinetoterapeuți și esteticieni care se pliază pe nevoile tale pentru a-ți împărtăși, empatic și fără să te judece, cele mai folositoare sfaturi.

Live smart. Smart living!

Autori

Experți

COLABORATORI

Căutare