Provocarea de 21 de zile de la Perfect Fit, pentru o viață sănătoasă alături de animalul de companie

Provocarea de 21 de zile de la Perfect Fit oferă inspirație pentru o viață mai sănătoasă alături de animalul de companie

Legăturile cu animalele de companie sunt puternice și contribuie la bunăstarea mentală și fericirea oamenilor. Perfect Fit invită părinții de animăluțe să accepte Provocarea de 21 de zile și să înceapă împreună o călătorie frumoasă și distractivă către o viață mai sănătoasă. 

Filosofia brandului este de a menține spiritul tânăr al animalelor de companie de-a lungul vieții folosind o abordare complexă care include atât nutriția superioară, volumul optim de mișcare și stimularea mentală – HRANĂ, MIȘCARE, JOACĂ. 

Prin includerea hranei de calitate Perfect Fit în dieta animalelor de companie, pot fi prevenite 5 dintre cele mai frecvente probleme de sănătate, contribuind astfel la o digestie ușoară, un tract urinar sănătos, sistem imunitar puternic, piele și blană sănătoase, dar și la greutate și stare a corpului optime. 

Importanța unor obiective realiste

Studiile arată că o treime din obiectivele pentru noul an sunt uitate după ce trece luna ianuarie, așa că fiecare început de an vine întotdeauna cu noi planuri. Motivul este că, de cele mai multe ori, oamenii iau prea în serios obiectivele setate și nu se mai bucură de întregul proces sau le stabilesc pentru că așa este tradiția, fără a avea însă un angajament real. Cu toate acestea, experții spun că adoptarea unor obiceiuri sănătoase este posibilă dacă există stimularea potrivită, eforturile sunt constante, iar obiectivele sunt realiste. Mai mult, primele rezultate ale unei schimbări în bine se pot observa după 21 de zile. 

Obiceiurile sănătoase necesită însă multă voință și consecvență, iar schimbările trebuie să fie încorporate în viața de zi cu zi. De aceea, este recomandat să se înceapă cu obiective mici, realizabile și semnificative. Este important să existe și un factor prin care obiectivul să rămână motivant și prezent în fiecare zi – de exemplu, un eveniment recurent în calendar sau un partener alături de care motivația de a îndeplini obiectivul respectiv crește. 

Și cine poate fi mai potrivit pentru a începe împreună o călătorie către o viață mai sănătoasă și mai fericită decât animalul tău de companie? Chiar și pisicile, care sunt firi temperamentale și nonconformiste, se pot adapta noilor obiceiuri. Prin provocarea Perfect Fit, părinții pot satisface nevoile specifice ale animalelor lor de companie și le pot menține astfel fericite, sănătoase și pline de viață.

HRANĂ. MIȘCARE. JOACĂ.

Relația dintre oameni și animalele lor de companie aduce cele mai multe satisfacții atunci când ele sunt fericite. De aceea, Perfect Fit se străduiește să mențină spiritul tânăr în fiecare etapă a vieții animalelor de companie prin abordarea avansată a nutriției, nivelul corect de mișcare și stimularea mentală:

  • HRANĂ. Fie că animalul tău de companie este în faza de creștere, este adult sau senior, trebuie să aibă o dietă completă și echilibrată care să îi asigure energia și nutrienții necesari pentru bunăstarea sa fizică și mentală. Perfect Fit este o hrană specializată, special concepută pentru a hrăni spiritul tânăr al animalelor de companie pe tot parcursul vieții. Dezvoltată împreună cu specialiștii de la Institutul Waltham, hrana Perfect Fit îmbină 5 beneficii în formula sa unică Perfect Fit™ Total 5 și răspunde astfel celor mai frecvente 5 nevoi de sănătate ale animalelor de companie, indiferent de vârstă sau stil de viață.
  • MIȘCARE. În prezent, stilul de viață al animalelor de companie se rezumă cel mai des la traiul în interior. Un părinte responsabil trebuie să îi ofere prietenului blănos o mulțime de stimuli pentru a-i încuraja activitatea fizică. Mișcarea are efecte asupra bunăstării sale generale, formează masa musculară și stimulează metabolismul, mobilitatea și circulația. 
  • JOACĂ. Sănătatea mintală a prietenilor blănoși este la fel de importantă precum a noastră și trebuie să ne străduim să îi facem să se simtă cel mai bine. Joaca împreună ajută la construirea unei legături deosebite între om și animal, la păstrarea spiritului tânăr a animăluțului și, cel mai important, este esențială pentru bunăstarea mintală a acestuia.
Recomandările Perfect Fit pentru a avea un animal de companie sănătos și fericit
Cum poți avea un animal de companie bine hrănit și fericit în același timp

Provocarea de 21 de zile Perfect Fit include o serie de sfaturi și activități distractive, bazate pe expertiza companiei, care pot fi folosite ca sursă de inspirație pentru ca animăluțele de companie să fie fericite, bine hrănite și prin care părinții de patrupezi se pot asigura că animalele lor de companie își desfășoară activitatea fizică de care au nevoie și rămân sprintene și agile pe întreaga durată a vieții.

Ai și tu o poveste? Ne-o poți trimite aici

Îți recomandăm să te uiți și la acest video despre sănătatea mintală

Căutare