Deserturi de vacanță: pasteis de nata, mini cannoli, mini Pavlova

Vacanță instant pentru proaspetele mame

Articol realizat cu sprijinul Angeline Cake Boutique

Când prietenele fără copii fac toate eforturile să-și pregătească „the beach body” până la concediu, tu îți cheltuiești energia căutând cea mai rezonabilă soluție pentru o plecare cu cel mic. Avem noi o propunere cu aer de vacanță care să te ajute să faci asta cu bucurie, nu cu extenuare.

Știm: viața cu un copil mic nu e vreun „picnic”, cum spun americanii, ci, mai degrabă, o masă festivă care cere atenție la multe detalii, cu un mare potențial de stres. Prin urmare, nici vacanțele nu mai sunt ce-au fost, nici ca program, nici ca buget, dar nici ca odihnă. Da, se vor aduna amintiri prețioase în albumul familiei, însă, până la acel moment, proaspeții părinți vor bifa nenumărate momente de oboseală pentru planificat călătoria ideală.

Angeline Cake Boutique vine cu o propunere pentru savurat zi de zi aerul de vacanță alături de cel mic, chiar până aterizezi, efectiv, acolo unde plănuiești: o selecție de deserturi adunate din toate colțurile lumii, testate de fondatorii cofetăriei și elaborate cu ingredientele autentice din culturile respective.

„Prin conceptul «all around the sweet world» ne-am gândit să dăm românilor ocazia să savureze din nou, la ei acasă, după bunul plac, amintirile dintr-un loc de vacanță. Însă prăjiturile din această gamă poartă o aromă atât de intensă a specificului gastronomic respectiv, încât transportă pe oricine, instant, într-o stare de spirit de călătorie spre acea destinație, chiar fără s-o fi vizitat vreodată”, spune Andreea Simion, Sweet Experience Facilitator la Angeline Cake Boutique.

Așadar, în timp ce prietenele tale se stresează cu dieta pentru beach body ca să arate bine în fotografiile din concediu, tu relaxează-te cu un desert artizanal cu aer internațional în timp ce plănuiești cea mai frumoasă vacanță a familiei voastre proaspăt mărite. Pentru că nimic nu dă mai bine într-o fotografie decât o atitudine autentică de relaxare și bucurie.

Pasteis de nata
Mini Cannoli
Mini Pavlova
Tarte cu fructe și cu ciocolată

Printre opțiunile de voiaj instant Angeline se numără: Pasteis de Nata pentru stropi de soare portughezi și briză răcoroasă; Mini Cannoli și Maritozzo plini de pasiune italiană și cremă aventuroasă; Trufe Belgiene ce emană eleganță și speranță la o vacanță „ca înainte”; Mini Pavlova cu bezea, frișcă și fructe proaspete, ca într-un mic-dejun de lună de miere; Exotic Tart cu mango, fructul pasiunii, cocos, banană și litchi – delicii din tărâmuri de vis.

Ia-ți un moment de vacanță în avanpremieră când simți că ai nevoie de o stare de spirit mai… lejeră. Savurează-l linguriță cu linguriță, până topești ultima rămășiță de stres și reia cu mai multă energie planurile de călătorie!

Bunătățile Angeline Cake Boutique sunt disponibile online, pe Angeline Cakes 🍰| Cofetarie Artizanala Online, sau în Cake Shop-ul din zona Piața Victoriei, Str. Dr. Iacob Felix nr. 59, București.

Ai și tu o poveste? Ne-o poți trimite aici

Îți recomandăm să te uiți și la acest video despre sănătatea mintală

Căutare