Cum să îți amenajezi casa în tendințe și cu grijă pentru buget

Cum să îți amenajezi casa în tendințe și cu grijă pentru buget

Amenajarea interioară poate transforma cu totul spațiul în care locuim sau în care ne desfășurăm activitatea. Este responsabilă cu armonia, confortul, dar și cu starea de bine, atât de importantă și de căutată în viața de zi cu zi.

Acest articol face parte din categoria conținut sponsorizat.

Colecția Fabricat în România din portofoliul Mobexpert, produsă local, așa cum indică și numele, este soluția ideală când ești în căutarea unor piese de mobilier cu design actual, în tendințe și care ți se potrivesc perfect, indiferent de stilul dorit.

Gama de produse vastă și diversificată vine cu multă inspirație pentru alegerea articolelor de mobilier ideale, astfel încât fiecare locuință să capete un aer personal și să devină cu adevărat acasă.

Designerii recomandă să optăm pentru un stil unitar de amenajare pentru întreaga locuință, iar colecția Fabricat în România vine cu propuneri de mobilier pentru fiecare, astfel încât este mult mai ușor să alegi articolele care-ți vor însufleți locuința.  

Fie că îți dorești un stil modern sau clasic, romantic sau natural, fie că te regăsești mai degrabă într-un stil contemporan sau urban, ori preferi piesele de mobilier în stil young living, colecția Fabricat în România cuprinde mobilier special pentru fiecare.

În plus, piesele de mobilier create și fabricate de Mobexpert în România au posibilități multiple de configurare, conform ultimelor tendințe și în acord cu solicitările clienților, tot mai interesați să achiziționeze produse realizate în țara noastră.

De altfel, colecția Fabricat în România s-a dovedit a fi un bestseller, ținând cont că 60% dintre clienții Mobexpert preferă produsele fabricate local.  

Una dintre gamele vedetă din colecția Fabricat în România este Wave, al cărei design este semnat de arhitecta Mobexpert, Diana Marinescu. În topul preferințelor clienților Mobexpert se află, totodată, și colecțiiile Taylor, Ramsey, Compact, Frame, Dora sau Nisa.

Succesul de până acum al produselor fabricate în România a determinat compania să se axeze pe dezvoltarea producției locale. Mobexpert a lansat în ultimul an peste 15 noi game de mobilier și peste 100 de modele noi de canapele, fotolii, saltele, scaune de birou, care au permis dezvoltarea colecției Fabricat în România. Astăzi, 65% din totalul produselor aflate în portofoliul Mobexpert sunt realizate în fabricile din Târgu Mureș, Dej, Suceava și București.

Totodată, în 2022, compania a reușit să lanseze cel puțin un produs nou pe lună, creat și fabricat în interiorul grupului Mobexpert.

Datorită faptului că întregul proces este realizat la nivel local în cele opt fabrici pe care Mobexpert le deține în țara noastră, de la designul și proiectarea produselor și până la producție și vânzarea în magazinele proprii, compania reușește să ofere prețuri competitive și termene de livrare garantate și mult mai ușor de anticipat.

Amenajarea interioară rămâne dincolo de toate o investiție pe termen lung. Pentru ca și bugetul poate fi unul dintre factorii determinați care influențează decizia, Mobexpert a pregătit o ofertă specială. Toate produsele din colecția Fabricat în România se bucură de o reducere de 15%, valabilă până pe 28 septembrie, atât la comanda online pe mobexpert.ro, cât și în magazinele din București și țară.

Mobexpert este o companie vertical integrată, care realizează pe plan local întregul proces, de la designul și proiectarea produselor, producția în fabricile Mobexpert și până la vânzarea de mobilier și decorațiuni în magazinele fizice Mobexpert și în magazinul online. La acestea se adaugă servicii personalizate de consultanță în amenajare precum și activități de logistică și import printr-o rețea de peste 400 de furnizori din întreaga lume.  Astfel, modelul de business inovator al companiei o diferențiază pe piața de profil din România.

Ai și tu o poveste? Ne-o poți trimite aici

Îți recomandăm să te uiți și la acest video despre sănătatea mintală

Căutare