Crăciun relaxant cu Xiaomi: mici ajutoare ca să te simți bine cu tine

Planuri smart pentru un Crăciun relaxant: mici ajutoare ca să te simți bine cu tine

Anul acesta, Crăciunul poate să fie altfel. În loc să-ți vizitezi toate rudele și să împarți cadouri mai mult sau mai puțin inspirate, poți avea un Crăciun al tău. Adică fără stres și alergătură. Planifică-ți să petreci timp prețios acasă, cu familia, și zilele de sărbătoare să le folosești pentru relaxare. Și, pentru că tradiția și modernul nu sunt în contradicție, planurile tale pot fi puse în aplicare cu produsele smart Xiaomi.

Pentru mulți dintre noi, Crăciunul a ajuns un amestec de corvoadă și plăcere. Am fost învățați din familie că, înainte de sărbătorile de iarnă, trebuie să muncim mult și să ne stresăm, ca în final să avem trei zile de mici plăceri, în care să desfacem cadourile și să mâncăm ceva bun.

Amintirile din copilărie le arată, de obicei, pe mame apucându-se de curățenie cu mult înaintea sărbătorilor, iar cu trei zile înainte de Crăciun stând multe ore în bucătărie, gătind preparate de care de-abia dacă ne atingeam. Părinții parcă nu aveau niciodată timp pentru noi, copiii, iar în final, deveneau obosiți și chiar nervoși.

Magia Crăciunului a însemnat, în familiile tradiționale, tot timpul, numai stres. Astfel că e ușor de înțeles de ce acum, majoritatea dintre noi simt mai mult presiune decât bucurie când se apropie Crăciunul.

Totuși, partea bună a vieții de adult este că poți să-ți faci propriile tradiții. Adică niște obiceiuri fără stres, în ritmul tău. Chiar dacă suntem urmașii părinților noștri, nu trebuie să fim și urmașii stresului lor. Așa că anul acesta, planifică-ți o schimbare concretă de Sărbători: petrece timp doar cu cei cu adevărat apropiați, fă-ți propriile tradiții și fă tot posibilul să-ți ușurezi viața.

Pornești de la un cadou în avans și ajungi la un Crăciun smart cu Xiaomi

Primul lucru pe care-l poți face cât mai repede, ca să-ți eliberezi o bună bucată de timp înaintea sărbătorilor, este să-ți oferi un cadou în avans. Un ajutor care te scapă de agitația cu aspiratorul și cu mopul în pregătirea casei pentru invitați este Mi Robot Vacuum-Mop 2, roboțelul care aspiră și spală fără vreun efort din partea ta.

Și asta nu e tot: nici măcar nu trebuie să fii acasă când face asta, pentru că, prin aplicația Mi Home, poți să programezi și să monitorizezi în timp real în ce stadiu al curățeniei se află.

Descoperă Mi Robot Vacuum-Mop 2 în lista de produse de Crăciun de la Xiaomi, cu numai 999,99 de lei, și viața poate deveni brusc mai bună în preajma sărbătorilor!

O zi de relaxare, nu de disperare

Fă din împodobitul bradului un prilej de întâlnire cu prietenii. Vă adunați la tine acasă, beți vin și ronțăiți ceva, în timp ce povestiți una-alta și atârnați câte-o decorațiune în brad. De obicei, o astfel de zi poate fi, pe cât de plăcută, pe atât de obositoare. Începi cu aspiratorul, continui cu mopul și apoi, înainte să vină oaspeții, pregătești, disperat, ceva prin bucătărie. Cu noul roboțel, lucrurile vor fi complet diferite.

Poți să-ți începi ziua cu o cafea și o carte, iar apoi, îi poți antrena pe copii la făcut brioșe sau biscuiți, în timp ce roboțelul face ce știe el mai bine prin restul casei. Te scutește de mult efort și îți salvează mult timp, în așa fel încât, atunci când apar prietenii la ușă, în loc să fii transpirat și plin de făină, ești aranjat, relaxat și cu un pahar de vin în mână.

O idee duce la mai multe idei. Cadoul potrivit pentru apropiați

Fie că e vorba de cadouri pentru părinți, pentru copii sau pentru prieteni buni, pe site-ul oficial Xiaomi Mi-Home.ro cu produse pentru Crăciun, sigur găsești și alte idei.

De exemplu, pentru cei care ar avea nevoie de un telefon nou și care vor să bifeze și spațiu de stocare mai mare, și o cameră foto foarte bună, și încărcare rapidă, dar și un design plăcut, poți opta pentru Redmi Note 11 Pro 5G (6+128 GB), care e redus la 1.599 de lei.

Prețul sună bine, iar specificațiile la fel. Smartphone-ul are o cameră foto cu senzor principal de 108 MP, ceea ce înseamnă că va surprinde momentele esențiale la rezoluții înalte și cu detalii exacte, chiar și în condiții de luminozitate redusă, la lumina intimă a bradului de Crăciun.

În plus, are un procesor care asigură orice task, indiferent că e vorba de navigare pe rețelele sociale sau rularea aplicațiilor și jocurilor preferate. Nu lipsește conectivitate 5G și nici încărcare ultra rapidă. Practic, telefonul se încarcă la 50% din capacitate în doar 15 minute.

Un cadou pentru tine. Ba două

Crăciunul poate fi momentul acela din an în care să-ți faci un cadou pe care, altfel, poate că nu ți l-ai cumpăra. Ca să păstrezi tradiția, împachetează-l frumos și pune-ți-l sub brad în seara de Ajun, fă din asta un mic răsfăț pe care cu siguranță îl meriți.

N-ar fi rău dacă în timpul pe care-l salvezi folosind robotul pentru curățenia din toată casa, ți-ai planifica și câteva antrenamente atât înainte de Crăciun, cât și între Crăciun și Anul Nou. Sunt nenumărate studii care recomandă sesiuni de mișcare și mindfulness în perioada aceasta, care te ajută să împlinești, de fapt, scopul Sărbătorilor: să te întorci către tine și să-ți găsești motivația interioară pentru a începe un nou an.

Ca să-ți monitorizezi și să-ți analizezi mai bine activitatea fizică, fie că e vorba despre o sesiune de cardio sau de yoga, poți folosi Xiaomi Smart Band 7. Vei descoperi o brățară elegantă, ușoară și în același timp foarte utilă. Are nici mai mult, nici mai puțin de 110 moduri sport, îți recomandă ce exerciții să faci pe baza nivelului consumului de oxigen din ultimele 7 zile, îți afișează intervalul recomandat de recuperare, pe baza intensității ultimului antrenament efectuat și îți dă și un rating general al exercițiilor aerobe și anaerobe. În plus, are un display generos ca dimensiuni, cu rezoluție înaltă, pe care îți poți verifica inclusiv notificările de pe telefon.

Interesant este că brățara Xiaomi Smart Band 7 îți monitorizează și somnul și poți afla dacă te odihnești bine sau dacă ai microtreziri care-ți perturbă somnul și te fac să te ridici dimineața din pat mai obosit decât la culcare.

E greu să faci sport fără muzică, e și mai greu să găsești niște căști pe care le poți folosi și când faci mișcare, dar și când ești în trafic și vrei să asculți podcastul preferat. Așa că o alegere perfectă sunt căștile Redmi Buds 4 Pro.

În primul rând, se conectează prin bluetooth la telefon. Nu mai e nevoie să faci adevărate acrobații când vorbești la telefon și, în același timp, vrei să-ți finalizezi cumpărăturile sau să intri în casă și să te schimbi de haine fără să întrerupi convorbirea. În plus, aceste căști de la Xiaomi au funcție de anulare adaptivă a zgomotelor, pe trei niveluri – Light, Balanced și Deep – ceea ce e perfect: uneori poți să te cufunzi deplin în sunetele muzicii din urechi, iar alteori – atunci când ești pe stradă și vorbești la telefon sau asculți podcastul preferat – poți fi conștient și de sunetele din jur.

O viață mai relaxantă, dar și mai sănătoasă

Un factor stresor pe care mulți dintre noi nu-l conștientizează este aerul încărcat pe care-l respirăm, chiar și în casă, cu atât mai mult cu cât iarna nici nu aerisim atât de des ca în sezonul cald. Așadar, în perioada aceasta, dincolo de alimentație și de mișcare, e bine să te gândești și la aerul din casă.

Soluția optimă poate fi Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite. E un purificator de aer compact și portabil, cu o rată mare de purificare a particulelor fine, silențios și care, în plus, elimină mirosurile neplăcute.

Pe cât e de compact, pe atât e de puternic: îi ia doar o oră să purifice un spațiu de 120 de metri pătrați. În plus, un alt avantaj smart este că poate fi controlat de la distanță, prin aplicația Xiaomi Home. Îl poți porni înainte de a ajunge acasă, astfel încât, când deschizi ușa să simți diferența de prospețime a aerului, ca și cum ai fi ajuns undeva la munte și nu într-o locuință din mijlocul orașului.

Așa transformi luna decembrie într-o perioadă cu adevărat relaxantă, în care să ai timp să te odihnești, să petreci timp de calitate cu cei apropiați și să contempli, fără grija cadourilor sau a curățeniei.

Ai și tu o poveste? Ne-o poți trimite aici

Îți recomandăm să te uiți și la acest video despre sănătatea mintală

Căutare