Brandul Good Routine®, creat de Secom, sărbătorește la trei ani

Brandul Good Routine®, creat de Secom, sărbătorește la trei ani de la lansare

Good Routine®, brandul de lifestyle de suplimente alimentare, creat de Secom® Healthcare, sărbătorește la doar trei ani de la lansare prezența pe opt piețe internaționale și recunoașterea globală primită de la comunitatea Vitafoods Europe și Vitafoods Asia. Totodată, Good Routine® celebrează un milion de produse vândute și un portofoliu de 27 de suplimente alimentare premium, aproape triplu față de momentul lansării.

Aniversarea brandului Good Routine® este încununată de trei reușite: un milion de suplimente vândute, prezență si recunoaștere internațională 

Un milion de suplimente Good Routine® vândute

„Un milion de suplimente Good Routine reprezintă pentru noi un milion de șanse de a instala rutine bune care pot schimba viața unor oameni, iar acesta este un mare motiv de bucurie. Pentru a influența în bine cât mai mulți oameni, din România și din afara granițelor, Good Routine® rămâne dedicat misiunii de a deveni partenerul de încredere al celor care își doresc să facă o schimbare în stilul de viață și să trăiască echilibrat.“ spune Lucia Costea, Cofondator și CEO al Secom® Healthcare Group.

O altă reușită importantă a brandului este reprezentată de confirmările constante primite nu doar o dată, ci în urma tuturor celor trei ediții ale Vitafoods Europe – 2021, 2022 și 2023 – la care brandul a participat. Organizatorii și participanții la cea mai influentă expoziție globală din domeniul suplimentelor nutritive au apreciat formulele inovatoare, identitatea diferențiatoare a brandului. În urma participărilor la Vitafoods, Good Routine® a concretizat două parteneriate internaționale. Recent, la Vitafoods Asia, desfășurata luna aceasta la Bangkok, Good Routine® a primit premiul Sustainability Booth – Design Award 2023 – Best at Showpentru standul realizat din materiale prietenoase cu mediul și pentru experiența 360° oferită la stand.

Feedback-urile excepționale primite de la comunitatea internațională, de la consumatori, mediul profesional, parteneri locali și globali ne dau încredere să continuăm călătoria Good Routine®, rămânând loiali principiilor care ne-au adus aici: calitate fără compromis, formule și forme de administrare inovatoare, comunicare responsabilă care încurajează consumul informat de suplimente alimentare.

Lucia Costea, Cofondator și CEO al Secom® Healthcare Group

Suplimentele Good Routine® se diferențiază prin formulele inovatoare

Portofoliul Good Routine® include 27 de suplimente premium, din nouă segmente care răspund nevoilor actuale de consum ale omului modern. Dintre acestea, Pure Omega-3, Krill Oil, Daily-Quercetin 500 mg se află în topul celor mai vândute 15 produse din segmentul lor, dovada aprecierii de către consumatori. Suplimentele Good Routine® se diferențiază prin formulele inovatoare, care asociază ingrediente patentate, cu acțiune sinergică, ce conțin concentrații optime de substanțe active. Acestea sunt produse în fabrici din Spania și Italia, care dețin cele mai importante licențe și certificări internaționale din industrie, ce atestă calitatea, eficiența și siguranța lor.

Un alt atuu și o preocupare constantă a brandului Good Routine® este de a oferi suplimente în forme ușor de adminstrat, ce pot fi integrate simplu în rutina zilnică. În acest sens, în 2023, Secom® a introdus în portofoliul Good Routine® cinci noi produse:

  • Train-Your-Brain®, sub formă de fiole buvabile, asociază opt neuro nutrienți pentru susținerea organismului în adaptarea la factorii de stres.
  • Coenzyme-Q10, sub formă de capsule gelatinoase moi, susține sănătatea cardiovasculară și oferă protecție antioxidantă prin patentul Ubiqsome® recunoscut la nivel global.
  • Synergize-Your-Gut a fost lansat într-un ambalaj nou, mai eficient, cu 10 capsule, pentru a susține repopularea florei intestinale în timpul administrării antibioticului.
  • Gama Cold Care completează portofoliul Good Routine® în sezonul rece și este alcătuită din Cold-Care Cough Syrup și Cold-Care Hot Drink, care se administrează de la primele episoade asociate sistemului imunitar slăbit pentru îmbunătățirea capacității de apărare a organismului și menținerea confortului respirator.

Dincolo de oferirea unor suplimente de calitate superioară, Good Routine® este partenerul de încredere al celor care își doresc să facă o schimbare în stilul de viață, susținându-i cu inspirație, informații documentate care să îi ajute în adoptarea sau păstrarea rutinelor sănătoase.

Printre proiectele educative Good Routine® se numără:

  • Planul Bunelor Rutine, un program gratuit de 42 de zile realizat împreună cu Mind Architect, care explică noțiuni din neuroștiință, necesare asimilării de noi obiceiuri.
  • Sâmbăta Bunelor Rutine în care oameni din comunitatea Good Routine® (Good Routiners) se întâlnesc bilunar pentru a alerga și a împărtăși din provocările și succesele lor în instalarea de rutine bune pentru o viață echilibrată. 

În România, produsele Good Routine® se regăsesc în peste 3500 de farmacii partenere din întreaga țară, în cele 15 magazine din rețeaua Secom® Retail și pe platformele online locale. Și la nivel internațional Good Routine® este comercializat atât offline, cât și online, prin Amazon.  Brandul este disponibil în prezent în următoarele țări: Islanda, Marea Britanie, Spania, Franța, Austria, Germania, Belgia, iar în curând va fi comercializat și în Costa Rica.

Despre Secom® Healthcare Group

Secom® Healthcare Group, companie antreprenorială românească, este lider de autoritate în soluții de medicină integrativă pe piața locală, organizația construindu-și, în cei aproape 20 de ani de  activitate, o reputație solidă în domeniul importului și comercializării de produse premium pentru sănătate și frumusețe cu ingrediente studiate, certificate și brevetate la nivel global. Misiunea Secom® este de a contribui la îmbunătățirea sănătății și a stării de bine a oamenilor prin produse și servicii de înaltă calitate, inovatoare și de încredere, livrate într-o manieră etică de business. 

Grupul este alcătuit din următoarele patru diviziii: Secom® – divizia business-to-business, care gestionează întregul portofoliu de produse, distribuția și promovarea acestuia pe piața din România, Secom® Retail – divizia de business-to-consumer, care coordonează lanțul de 15 magazine fizice Secom® și e-shop-ul secom.ro, Good Routine® – brandul de lifestyle de suplimente alimentare, creat de Secom®, comercializat atât în România, cât și pe piața internațională, prin divizia Secom® International Markets.  

Secom® Healthcare Group are o echipă de 200 de oameni și un portofoliu propriu și exclusiv de peste 400 de produse premium din trei categorii: suplimente alimentare – atât produse realizate de producători internaționali de renume, majoritari din SUA, cât și suplimente Good Routine®, create de Secom®, ceaiuri și cosmetice naturale.  

Evoluția Secom® a fost constantă și sustenabilă pe parcursul celor aproape două decenii de existență, compania înregistrând în perioada 2004-2022 o rată de creștere anuală compusă (CAGR) de 45%. Totodată, compania se bucură de un nivel ridicat de încredere din partea consumatorilor, de doi ani consecutiv Secom® având cea mai mare rată de retenție din categoria de suplimente în România– 72%, potrivit studiului OMNIBUS, realizat în februarie 2023 de către agenția  ISRA Center Marketing Research. 

Mai multe detalii pe secom-healthcare.com.

Ai și tu o poveste? Ne-o poți trimite aici

Îți recomandăm să te uiți și la acest video despre sănătatea mintală

Căutare