IvaRG de la Ivatherm: cele mai inovatoare ingrediente active antirid

„Cele mai inovatoare ingrediente active în concentrații maxim eficiente“: o nouă gamă de dermatocosmetice pentru corectarea și prevenția semnelor de îmbătrânire – ivaRG de la Ivatherm

Cu ingrediente de ultimă generație, fără parfum și în ambalaje sustenabile, noile produse dermatocosmetice regenerante din gama ivaRG au rezultate spectaculoase în întinerirea pielii, ingredientele fiind potențate de proprietățile Apei Termale Herculane.

„Efectele folosirii produselor ivaRG se văd din prima zi. Pielea devine mai hidratată, fermă, elastică, ridurile fine se diminuează și petele se estompează”, spune dr. Rucsandra Hurezeanu, fondatoare și CEO Ivatherm.

90% ingrediente naturale, active, în concentrații maxim eficiente

Rutina inovatoare ivaRG este alcătuită din: Crema de zi regenerantă cu SPF 30, Crema contur de ochi regenerantă și Crema de noapte regenerantă.

Gama este destinată tuturor tipurilor de piele sensibilă și conține ingrediente de ultimă generație: Granactive Retinoid, o formă superioară de retinol, extract din prună de Kakadu, cea mai bogată sursă de Vitamina C din lume, acid hialuronic cu masă moleculară mică, extract de ciupercă Chaga, extract de Swiss Pine și fermentul probiotic Lactobacillus Ferment.

„IvaRG conține cele mai inovatoare ingrediente active în concentrații maxim eficiente. Cremele sunt formulate cu 90% ingrediente naturale, nu conțin parfum și au ambalaje sustenabile. Combinațiile sinergice din cele trei creme au rezultate spectaculoase în întinerirea pielii, ingredientele fiind potențate de proprietățile extraordinare ale Apei Termale Herculane”, explică dr. Rucsandra Hurezeanu.

Crema de zi

Crema de zi regenerantă cu SPF30 ivaRG are la bază o combinație brevetată ce conține: Apa Termală Herculane, acid hialuronic cu masa moleculară mică și vitamina C din prune de Kakadu. Extractul de Kakadu este un superfruct din Australia, cea mai bogată sursă de VItamina C din lume și un antioxidant puternic ce protejează, îmbunătățește aspectul pielii și previne apariția ridurilor. Acidul hialuronic cu masa moleculară mică pătrunde adânc în piele, hidratează și crește fermitatea pielii prin stimularea sintezei de colagen. Extractul de Swiss Pine, bogat în pinosilvină, reduce roșeața locală, diminuează petele pigmentare și uniformizează culoare pielii. Datorită acestei formule, crema de zi ivaRG reduce liniile fine, ridurile și petele pigmentare prin combaterea stresului oxidativ la nivel celular, crește fermitatea și luminozitatea pielii prin stimularea sintezei de acid hialuronic si colagen și asigură protecție solară ridicată.

Crema contur de ochi

Ingredientul-cheie din Crema contur de ochi regenerantă ivaRG este extractul de ciupercă Chaga, un super ingredient bogat în polifenoli cu efect antiinflamator, care stimulează producția de colagen, îmbunătățește circulația și întărește rețeaua microvasculară, reducând cearcănele. Studiile arată că extractul de ciupercă Chaga reduce intensitatea culorii cearcănelor cu până la 78%. Formula sa diminuează liniile fine și ridurile din jurul ochilor, reduce pungile și cearcănele și crește luminozitatea pielii.

Crema de noapte

Crema de noapte regenerantă ivaRG conține retinol în forma lui esterică, Granactive Retinoid, cu eficiență demonstrată clinic. Studiile arată că Granactive Retinoid reduce liniile fine și ridurile cu 60% în 14 zile și petele pigmentare cu până la 50% în 28 de zile. Granactive Retinoid prezintă proprietăți superioare retinolului, este mai stabil, nu produce iritații deoarece se leagă direct de receptorii acidului retinoic, fără a mai necesita trecerea prin lanțul de metabolizare. Pielea este mai hidratată, mai fermă și mai luminoasă, liniile fine, ridurile și petele pigmentare se diminuează.

Ai și tu o poveste? Ne-o poți trimite aici

Îți recomandăm să te uiți și la acest video despre sănătatea mintală

Căutare