Găsește ușor un make-up artist în București cu aplicația Stailer!

Găsește ușor un make-up artist în București cu aplicația Stailer! Simplu, rapid și eficient

Stailer a devenit deja un brand cunoscut pe piața din România de câțiva ani, mai cu seamă în rândul celor care frecventează saloanele de beauty. Un nume care a devenit partener de încredere chiar și pentru persoanele publice din showbizul românesc.

Stailer este o platformă cu ajutorul căreia persoanele interesate de un serviciu de beauty se pot programa online, în doar câteva minute. Asta înseamnă că nu mai trebuie să sune cu câteva zile înainte la un salon pentru a se programa. De cele mai multe ori saloanele nu au locuri disponibile, mai ales în sezonul evenimentelor. Fapt pentru care cei care au nevoie de un serviciu de beauty nu se pot programa la ora și în ziua dorită. Stailer este o salvare în acest sens.

Platforma a avut un real succes încă de la început. Oamenii căutau să devină eficienți atunci când era vorba despre o programare la un salon și doreau să găsească un loc liber atunci când aveau nevoie, fără a fi nevoiți să mai stea după agenda stilistului. Tocmai din acest motiv, Stailer a venit ca un colac de salvare.

La ora actuală este disponibilă în peste 40 de orașe din România și poate fi utilizată sub formă de aplicație și platformă.

Descarcă aplicația pentru ca programările la salon să fie cât mai eficiente

Cu Stailer oricine gaseste usor un make up artist in Bucuresti sau în alte orașe. Aplicația este mai practică deoarece poate fi descărcată gratuit din App Store, App Gallery sau Google Play pentru a o avea mereu la îndemână. Astfel că pentru cine are nevoie de un make up artist pe ultima sută de metri, îl poate găsi cu ajutorul aplicației Stailer.

În plus, aplicația poate fi utilizată la orice oră din zi sau din noapte, fără nici un cost pentru că și ea este gratuită. De la metoda clasică de a suna la de la un salon la altul pentru a te programa, până a face acest lucru instant, online la doar câteva click-uri distanță este un progres în avantajul nostru.

Mai mult decât atât, lista de servicii ce se găsește în aplicația Stailer este destul de vastă. Practic, toți cei interesați pot găsi aici servicii de manichiura cu gel in Bucuresti, tuns, vopsit, manichiură și pedichiură, tratamente faciale, masaje de relaxare și multe altele.

Cu ce alte avantaje mai vine Stailer

Utilizând aplicația, nu doar că vei deveni mai eficient, ci ai posibilitatea de a alege dintr-o listă întreagă de saloane ce oferă servicii de calitate înaltă. În plus, toate informațiile de care ai nevoie le găsești aici. Poți vedea fotografii cu saloanele cât și cu lucrările efectuate de stiliști, locația exactă prin Google Play, prețul cât și durata serviciilor precum și recenziile celor care s-au programat cu Stailer. În acest fel îți va fi mult mai ușor să alegi salonul potrivit pentru tine.

Cu Stailer ai parte de foarte multe beneficii. Accesează platforma sau descarcă aplicația.

Date de contact:

[email protected]

Ai și tu o poveste? Ne-o poți trimite aici

Îți recomandăm să te uiți și la acest video despre sănătatea mintală

Căutare