Alege cu grijă pentru bebelușul tău suzeta ortodontică Bibs sau alte accesorii de pe littleprints.ro (P) - SmartLiving

Alege cu grijă pentru bebelușul tău suzeta ortodontică Bibs sau alte accesorii de pe littleprints.ro (P)

Grija pentru bebeluși se poate manifesta în mai multe feluri, de la iubirea zilnică cu care îi înconjoară părinții, până la alegerea obiectelor personale. Mai cu seamă vorbind de prima etapă a celor mici, de nou-născuți, există interes suprem de a alege doar ce e mai bun, din tot ce mai bun – implicit când se vor alege accesorii. 

Unul din locurile în care se găsesc genul acesta de obiecte este și magazinul online Little Prints. Acesta poate livra produse de îmbrăcăminte și alte accesorii necesare pentru bebeluși. Ce oferte interesante mai are acest magazin, aflăm din următorul articol. 

Suzete ortodontice de marcă Bibs 

Unul dintre cele mai folosite obiecte în primii ani de viață este suzeta. Atât pe timp de zi, cât și noaptea, suzeta este folosită intens de către mămici, pentru a calma plânsetul bebelușului. Este de dorit ca aceasta să fie confecționată dintr-un material baby friendly, așa cum este și suzeta ortodontica Bibs. Calitatea unei suzete marca Bibs nu poate fi comparată cu o suzetă obișnuită. Și asta deoarece vorbim aici de suzete confecționate dintr-un material foarte bun. 

Suzetele Bibs sunt adaptate fiecărei perioade de creștere, respectiv 0-6 luni, 6-18 luni și 18+luni. Confecționate din latex natural 100%, de culoarea mierii, acestea vor fi rapid acceptate de către bebeluși, fără perioade de pauză. Forma tetinei oferă confort, dar și siguranță. 

Caracteristici importante ale suzetelor Bibs

Nu doar materialul din care sunt confecționate le recomandă, ci și forma suzetelor Bibs le recomandă pentru utilizare sigură. Pe site-ul Littleprints.ro se găsesc mai multe modele în culori variate, chiar și seturi pentru diversificare. 

Printre caracteristicile importante menționăm forma lor care este spre exterior. În felul acesta suzetele nu ating pielea sensibilă și nu se creează iritații în jurul gurii. Aceasta este una dintre calitățile principale și motivul pentru care părinții responsabili o preferă. 

Altă calitate ar fi faptul că tetina suzetei permite fluxul de aer, fiind echipată cu un orificiu de aerisire. Opțiunile de culori sunt multiple, de la nuanțe pastelate de verde albastru, bej sau lila până la cea naturală, de culoarea mierii. 

Suzetele Bibs vin și în varianta în care prezintă un inel fosforescent. Acesta este deosebit de util pe timpul nopții cînd găsirea suzetei este esențială. 

Alte produse pentru bebeluși poartă marca calității 

De la magazinul online Little Prints părinții grijulii pot comanda mai multe accesorii pentru bebeluși, începând cu patul acestuia, dar și cu lenjeria necesară. Apoi, odată cu creșterea bebelușului, se trece la diversificare, la farfurii, boluri, sticle, pahare și bavete. 

Tot aici se găsesc obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte adecvate fiecărei etape în parte. Șosete, accesorii pentru cap, chiar ochelari de soare se găsesc în categoriile generoase din acest magazin online. Potrivite pentru fiecare etapă de creștere, aceste produse pot constitui și un cadou bine ales la evenimentele festive cum ar fi tăierea moțului sau ziua de naștere. 

Pentru vizualizarea produselor și comenzi accesați pagina oficială littleprints.ro. 

Contact: [email protected]

Ai și tu o poveste? Ne-o poți trimite aici

Îți recomandăm să te uiți și la acest video despre sănătatea mintală

Căutare