Cunoaște-ți mai bine viitoarea bucătărie Brico

Cunoaște-ți mai bine viitoarea bucătărie

Acest articol este realizat cu sprijinul Brico Depot România

Există o întrebare rostită des pe la interviuri. Cel mai probabil a trebuit să răspunzi și tu la ea. „Unde te vezi peste 5 ani?”. Dar cum acesta nu e un interviu de angajare, o să te întrebăm ceva mai ușor: unde te vezi peste o săptămână? Poate îți trec prin cap scenarii mai previzibile, cum ar fi “fix în același loc”. Până la urmă, câte lucruri se pot schimba într-o săptămână? Noi o să-ți șoptim în cască alt răspuns: peste 7 zile ai putea să-ți bei cafeluța într-o bucătărie nou-nouță de la Brico.

Ca să fie clar, nu ne referim la o bucătărie dintr-un vis sau la una din show-room. E vorba de propria ta bucătărie modulară, configurată astfel încât să răspundă cerințelor tale mai ceva ca un labrador devotat. Acum hai să-ți cunoști mai bine viitoarea bucătărie.

  • Bucătăriile modulare de la Brico vin la pachet cu mai multe servicii specifice. Primul pas către o bucătărie nouă este măsurarea spațiului, iar dacă nu ai timp, putem să ne ocupăm noi de asta. Urmează apoi proiectarea 3D a bucătăriei, un serviciu care este gratuit la Brico. Când totul e gata, îți recomandăm să apelezi la noi pentru transport. Chiar și cea mai mică bucătărie nu încape într-o mașină. Iar dacă montarea bucătăriei e un proiect prea mare pentru tine, să știi că e un proiect numai bun pentru noi.
  • Ai la dispoziție o gamă variată de culori, finisaje și materiale (lemn, PAL, MDF, sticlă) pentru fronturi, o multitudine de blaturi pe care le poți asorta cu panourile antistropi în aceeași nuanță, sisteme de închidere/deschidere fără mânere, balamale cu amortizor și accesorii interne pentru depozitare și organizare.
  • Îți place să încerci bucătăriile altor țări? Perfect. Bucătăria ta nouă vine cu un design și o calitate de care se bucură toți clienții noștri din Marea Britanie, Franța și Polonia. E o rețetă testată, îmbunătățită în timp și servită cu succes oriunde ajung produsele grupului Kingfisher din care face parte și Brico Depot România.
  • Pe lângă produse, mai testăm și bucuria clienților. Așa am aflat că 97% din clienți au fost mulțumiți de bucătăria cumpărată de la Brico.
  • Poți să-ți faci tot proiectul dintr-o singură oprire, pentru că la Brico o să găsești și plite, hote, mașini de spălat vase, frigidere, chiuvete sau baterii.
  • Iar dacă te întrebi cumva unde o să fii peste 25 de ani, sunt șanse mari să fii în aceeași bucătărie de la Brico, pentru că fronturile au o garanție de 25 de ani.

Ți-am deschis apetitul pentru o schimbare? Atunci fă-ți o listă cu ce ți-ai dori de la bucătăria ta de vis și treci pe la Brico ca să devină realitate. Intră și pe site-ul Brico pentru o extra-porție de inspirație.

Ai și tu o poveste? Ne-o poți trimite aici

Îți recomandăm să te uiți și la acest video despre sănătatea mintală

Căutare